Prøv vår kalkulator for å estimere grønn energiproduksjon, reduksjon i dieselforbruk, driftsutgifter og CO2-utslipp for ditt oppdrettsanlegg!

PUBLISERT

På siden Inseanergy Solar Hybrid™ kan du nå enkelt legge inn din lokasjon og dagens strømforbruk, og få estimater på hvor mye lokalprodusert energi som kan genereres, og hvor mye diesel og driftskostnader man kan spare ved å installere et solkraftverk fra oss.

Det er mulig å velge to ulike størrelser på solkraftverket – 156kWp og 285kWp, samt at man kan velge om batterihybrid allerede er installert på fôrflåten, eller om installasjon av batterihybrid sammen med solkraftverket skal inkluderes i beregningen.

Slik kan du kjapt få et estimat på besparelser, og ved å ta kontakt med vår CSO, Egil Hjelmeland, kan du få en detaljert rapport på din spesifikke lokasjon.  Trykk her for å prøve kalkulatoren.

Husk også at i 2024 kan Enova støtte investeringen med inntil 50% ved kjøp av Inseanergy Solar Hybrid™ – med eller uten batterihybrid, samt at fôrflåter med landstrøm også er berettiget til å søke støtte ved installasjon av våre flytende solkraftverk. Les mer om det her.