Velkommen til Inseanergy, Stephan!

PUBLISERT

1.mai i år kunne vi endelig ønske vår nye medarbeider, Stephan Skogen velkommen. Etter flere år i Odim, Rolls-Royce Marine og Kongsberg Maritime har han spesielt tung kompetanse innen innkjøp og planlegging, i tillegg til svært god teknisk forståelse. Altså perfekt i rollen med den lange tittelen; Supply Chain Planning and Control Manager. Stephan har tre barn, samboer, hund og bor i Ulsteinvik. Dessuten er han en skikkelig gitar-nerd 🙂

Vi er stolt av å få han med på laget!

Her kan du bli litt bedre kjent med han:

Hva blir din viktigste oppgave som SCPC i Inseanergy?

Det tenker jeg vil bli å skape gode rammer og struktur rundt planlegging og forsyning inn mot prosjektene vi skal kjøre. Å sørge for at vi kan gjennomføre prosjektene våre på en effektiv måte, med en kvalitet som sikrer det resultatet både vi selv og våre kunder forventer, i tillegg til at vi hele tiden skal jobbe for å finne kosteffektive løsninger som blir levert til riktig tid. Det krever at vi har et gjennomtenkt oppsett og hele tiden justerer oss for å bli best mulig.

Hvorfor ønsket du denne jobben?

Etter å ha vært i samme firma (om en ser bort fra flere oppkjøp) i ca. 15 år så var det fristende å prøve noe nytt når muligheten dukket opp. Å starte litt med blanke ark, og å få være med å bygge opp noe så å si fra starten av var noe som fristet, og så er det også noe med nærheten når en er et mindre team som var forlokkende.

Hva er det som skaper trivsel på jobb for deg?

Jeg er nok relativt enkel av meg, og trives i et dynamisk miljø hvor en utfordres til å tenke nytt og utforme veien etter hvert som en går. Er ingen rutineperson, og trives godt med å sitte å jobbe dypt inne i et Excel ark om det er noe som hjelper til med å skape oversikt og forståelse. Samtidig setter jeg pris på kollegaer med andre egenskaper enn meg selv, og det samarbeidet som kommer ut av å plassere en liten gruppe mennesker innenfor fire vegger. Det er der en får dratt ut det beste av hver enkelt sitt potensiale, og det er da det blir virkelig bra og en gleder seg til en ny dag med nye utfordringer.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg har en forkjærlighet for musikk og har blitt veldig glad i elektrisk gitar siden en begynte å klimpre litt på lekegitar i starten av karrieren. Aller helst skulle jeg nok gjerne blitt en rockestjerne, men det forblir på veldig hobbybasis, men har vært å heldig å få spille sammen med noen gode karer. Ellers så har jeg nylig fått hund (valp), og det å gå tur både langs vei og i fjellet er deilig både vår, sommer og høst. Ikke så god på vinteraktivitet, så da får en heller sette pris på inneliv. Foruten de mest egosentriske fritidssyslene har jeg tre vidunderlige barn som jeg tilbringer kvalitetstid med.