Innsikt og innovasjoner: Vår erfaring fra Aquaculture UK 2024

PUBLISERT

For noen uker siden hadde jeg gleden av å delta på Aquaculture UK-messen i vakre Aviemore i Skottland, sammen med vår salgsdirektør, Egil Hjelmeland. Dette arrangementet var et travelt knutepunkt, fylt med fascinerende personer og selskaper som er lidenskapelige opptatt av å fremme akvakulturindustrien. Det var en berikende opplevelse der vi økte vår forståelse av den skotske lakseoppdrettssektoren, samhandlet med fiskeoppdrettere, leverandører og andre interessenter.

Ett av høydepunktene under besøket vårt var muligheten til å presentere på Innovasjonsteateret. Jeg hadde æren av å vise frem hva Inseanergy kan tilby akvakulturindustrien, med fokus på våre løsninger for å redusere CO2-utslipp og kutte driftskostnader. Vår tilnærming utnytter ren, selvprodusert fornybar energi fra solen for å drive fôrflåtene, og viser vårt engasjement for bærekraft og effektivitet i akvakulturdrift.

Utover de formelle presentasjonene ga messen oss en flott plattform for å møte gamle venner og danne nye relasjoner. Fellesskapsfølelsen og den delte hensikten var tydelig til stede, og vi var begeistret for meningsfulle diskusjoner om fremtiden for fiskeoppdrett.

Awards Dinner var en annen høydepunkt, der vi feiret fremragende prestasjonene i bransjen. Det var inspirerende å se så mange verdige vinnere bli anerkjent for sitt bidrag til akvakultur, og kvelden var ikke bare en feiring av innovasjon, men også en bekreftelse på samarbeidsånden som driver bransjen fremover.

Tiden på messen i Skottland var både produktiv og hyggelig, og vi dro inspirert og ivrige etter å komme tilbake. Den kunnskapen vi tilegnet oss og de forbindelsene vi etablerte på Aquaculture UK, vil uten tvil berike vårt arbeid hos Inseanergy. Vi ser allerede frem til vårt neste besøk i denne vakre delen av verden, klare til å bidra ytterligere til den bærekraftige veksten i akvakulturindustrien.

 

Jan Erik Våge Klepp