Emisjonen vår på Folkeinvest åpner onsdag 5.januar kl 1200. Velkommen til de 205 som har forhåndstegnet seg så langt.

PUBLISERT

Først av alt – riktig godt nyttår!  Vi vil gjerne gi dere en kort status på emisjonsprosessen vår, inngåtte avtaler og spennende investorer.

Gjennom de som har valgt å forhåndstegne seg (resevere aksjer) via kampanjen vår på Folkeinvest har vi fått nøyaktig den starten vi håpet på.

I skrivende stund har vi solide 205 forhåndstegninger og hele 1529 følger kampanjen.

Vi åpner for alle kl 1200 onsdag 5.januar, men frem til det kan du følge denne lenken for å få tilgang til investeringstilbudet, samt mulighet til forhåndstegning via denne. Merk at du må ha opprettet bruker på folkeinvest for å få tilgang til forhåndstegningen. Det kan du gjøre her.

Folkefinansiering seiler opp som en stadig mer aktuell kilde til egenkapital for norsk næringsliv og vi ser at digitale plattformer kan koble sammen investorer og oppstartsbedrifter som ellers ikke ville ha funnet hverandre.

På eiersiden har Ocean Solar v/Roger Hofseth helt siden oppstarten vært solid og sentral, men vi har også fått inn andre eiere av betydelig størrelse som f.eks Oxidane Venture. De sier:

«Vi søker etter de mest spennende selskapene innen vann og teknologi og menneskene bak selskapene betyr alt. Vi investerer i team som er de beste på det de gjør og som løser et problem som gir både miljø- og økonomisk gevinst. I retur tilbyr vi kunnskap, lidenskap og aktivt eierskap i tillegg til kapital.»

Vi gleder oss til et spennende samarbeid og er stolte og ydmyke over at de velger å ta del i vår reise. Her kan du lese om investeringskriteriene til Oxidane Venture og her kan du lese hele saken på vår nettside.

I tillegg til kapitalinnhenting har høsten 2021 vært svært innholdsrik. Aqua Nor i august i Trondheim var et spennende møtepunkt for oss der vi fikk knyttet mange gode kontakter. Flere av de vi møtte har vi signert avtaler med, eller er i ferd med å signere avtaler med. En av dem er torskeoppdretteren Gadus Group. Du kan lese mer om samarbeidet med å utvikle «grønne» kraftverk til torskeoppdrett her.

Vi er også veldig stolte over å ha signert inkubatoravtale med Kongsberg Innovasjon. Vi ser på det som en stor anerkjennelse at et så tungt fagmiljø har vurdert det slik at de ønsker å bidra til vår videre vekst. Du kan lese mer om avtalen vår her.

Dette var noen høydepunkter – more to come…

Følg Inseanergy sin reise. Se kampanjen her: