Ain´t no Mountain High Enough…

PUBLISERT

Vår nye kollega, Asgeir Bakken Rognstad, vet at i rollen som prosjektleder må han finne veien i ulendt terreng, høye topper og dype daler. Da vil nok egenskapene innen klatring, orienteringsløping og en god porsjon toppturentusiasme komme godt til nytte. Formelt sett har Asgeir en master innen mekanisk engineering og produktutvikling og tung erfaring innen planlegging og prosjektledelse fra Vard Group AS.

Hva blir din viktigste oppgave som prosjektleder i Inseanergy?

Det viktigste blir å sørge for å levere produktet til kunde på avtalt tid, kvalitet og pris. Underveis i prosjektet er det også viktig for meg å arbeide for et godt samarbeidsklima med kunde, slik at vi på en måte er «på samme lag», selv om vi har et leverandør-kunde-forhold.

Hvorfor ønsket du denne jobben?

Jeg ønsker å være med å bidra til å levere velfungerende og effektive null-utslippsenergiløsninger, som vi ser at verden trenger. Solkraftverkskonseptet er veldig spennende og har et enormt potensial, og jeg håper at jeg kan bidra til å levere til mange fornøyde kunder verden over.

Hva er det som skaper trivsel på jobb for deg?

Å spise lunsj sammen synes jeg er en veldig viktig del av trivselen på jobb. Det er trivelig og moro å samles med kolleger rundt lunsjbordet og prate sammen om andre ting enn jobb og bli ordentlig kjent med sine kolleger, så det er en viktig trivselsfaktor for meg

Hva liker du å gjøre på fritiden?

På fritiden liker jeg å være i aktivitet ute i naturen. Om vinteren går jeg mye på ski – mest toppturer, men også langrenn, og som sommeren blir det mye klatring og løping – og spesielt orienteringsløp. Vi har også en datter på snart 2 år som også er glad i å være ute😊